Quick Links

Concurrent Sessions

Wednesday June 20, 2012

Concurrent Session 1 - Interactive workshops  |  11:00 - 12:00pm (60 mins)

Concurrent Session 2 - Research paper presentations  |  12:15 - 12:45pm (30 mins)

Concurrent Session 3 - Interactive workshops |  3:30 - 4:00pm (30 mins)

Thursday June 21, 2012

Concurrent Session 4 - Interactive workshops  |  10:30 - 11:30am  (60 mins)

Concurrent Session 5 - Research paper presentations  |  3:15 - 3:45pm (30 mins)

Concurrent Session 6 - Interactive workshops  |  4:15 - 4:45pm (30 mins)

Friday June 22, 2012

Concurrent Session 7 - Interactive workshops  |  8:30 - 9:30am (60 mins)

Concurrent Session 8  - Research paper presentations/Interactive workshops  |  9:45 - 10:15am (30 mins)

Concurrent Session 9  - Interactive workshops  |  10:45 - 11:15am (30 mins)